У четвртак 18. априла 2019. године наши ученици посетили су Шумарски факултет Универзитета у Београду, као и 45. Сајам Грађевинарства на Сајмишту.

Ученици смера Техничар за пејзажну архитектуру (II и IV разред), обишли су, уз стручно вођење, арборетум – заштићено природно подручје локалног значаја, као и расадник у склопу Шумарског факултета у Београду.

Продекан за наставу, проф. др Весна Голубовић-Ћургуз говорила је о постојању и значају факултета, док је студент продекан Никола Поповић представио студентски живот на мало другачији начин.

Захваљујемо се колегама са Шумарског факултета који су нас срдачно дочекали и омогућили да обиђемо јединствен пејзажно-архитектонски простор образовног и научног значаја.

Истог дана, наши су ученици, у пратњи наставника обишли Хале 1, 1А, 2, 3, 3А, 4 и отворени простор сајмишта на коме је оджан 45. Сајам Грађевинарства, специјализовану међународну манифестацију која обухвата најразличитије сегменте грађевинске индустрије – од истраживања и пројектовања, преко изградње и одржавања објеката у високоградњи, нискоградњи и хидроградњи, до представљања најсавременијих материјала, грађевинских машина, уређаја и алата.

Учесници манифестације били су сви еминентни домаћи и страни грађевински произвођачи, дистрибутери и трговци опремом и материјалима.

[ngg src=“galleries“ ids=“11″ display=“basic_thumbnail“]