Ученице ГТШ Неимар „упуцале“ сребро на Првенству Града Ниша у стрељаштву.

Почетком новембра, ученице четвртог разреда Грађевинске школе „Неимар“ из Ниша, уз помоћ професора физичког васпитања Јована Јовановића оствариле су још један успех на такмичењу у стрељаштву.

Оне су на Првенству Града Ниша у стрељаштву које је одржано у Градској стрељани освојиле сребрну медаљу у конкуренцији средњошколаца.

– „Ово је већ друга година заредом да ученици наше школе освајају друго место у овом такмичењу. То само потврђује чињеницу да успех није случајан и да иза њега стоји озбиљан рад ових ученица“, поручио је професор Јовановић.

– „Ово није само наш успех, ово је успех и професора, као и целе школе. Надамо се да смо оправдале учешће на овом такмичењу“, рекла је Милица Димиријевић.

– „После дуге паузе, без такмичења, ово је супер резулат. Конкуренција је била коректна, као и комисија. Све честитке победничкој екипи“, рекла је Милица Ђокић.

– „Овај пехар је успех и труд свих нас. Иако је била пауза између такмичења, оправдале смо очекивања. Фалила нам је још једна чланица екипе Ранђеловић Марија која је била одсутна из приватних разлога“, рекла је Стојковић Андријана.