У суботу, 26.10.2019. године, ученици наше школе посетили су Сајам књига у Београду, са ког носе изузетно позитивне утиске.

Поред 52 ученика свих разреда Грађевинске техничке школе „Неимар“, на пут су кренули и наставници Снежана Лазић, Љиљана Младеновић и Радица Јевремовић.

Унапред испланиран програм и весело расположење, уз организован одлазак до центра града и слободно време, утицали су да све протекне у најбољем реду.

Иначе, посета Сајму књига је за ученике била бесплатна, јер је школа обезбедила бесплатан превоз и карте за Сајам. На пут су кренули ученици који су у последњих годину дана постигли запажене резултате у школи, освајали награде на такмичењима, успешно презентовали школу и учествовали у свим догађањима која су допринела већој промоцији школе.

Овакав вид награђивања ученика има за циљ подстрек и мотивацију других ученика да се више укључе у рад школе, секција и ваннаставних активности, што ће додатно утицати на њихове резултате.

Надамо се да ћемо и у неким будућим ситуацијама бити у прилици да наградимо још више наших ученика, који то својим радом и залагањем заслуже.