За спортисту генерације проглашена је Јована Милошевић.

Дана 18.6.2021.године, у школи је приређена свечаност приликом доделе диплома и поклона матурантима.

Вељко Радојевић, ученик одељења ГД4 са образовног профила Геодетски техничар- геометар, проглашен је за ученика генерације Грађевинске техничке школе „Неимар“ из Ниша за школску 2020/21. годину, а Јована Милошевић, ученица одељења Па4 са образовног профила Техничар за пејзажну архитектуру, за спортисту генерације.

„Испраћамо још једну генерацију ученика, у посебним околностима, у којима ђаци нису имали прилике да последњу, најлепшу годину школовања проведу у школи. Поједини, можда, нису имали прилику да постигну најбоље резултате и искажу себе у најбољем светлу. Ипак, памтите само лепе ствари и причајте их свима, заборавите неке мање лепе. Неки од вас ће на студије, понеће добру основу за наставак школовања, други ће покренути свој посао, многи ће се запослити… Честитам вам матуру – потврду зрелости и желим вам успешну каријеру и пре свега, пуно здравља. Свим матурантима желим да превазиђу све препреке на које ће у животу наилазити, да буду добри људи, и пре свега стручњаци у своме послу“, поручио је приликом доделе диплома директор Васић.

Вељко Радојевић, постигао је запажене резултате у току школовања, награђен је одлуком Наставничког већа за одличан успех и примерно владање, а и на матури је постигао максималан резултат.

Јована Милошевић је постигла запажене резултате у гимнастици, у току школовања. У последњој школској години, освојила је прво место на међуопштинском и окружном такмичењу, а на републичком такмичењу освојила је запажено 13.место.

Ученици су награђени од стране школе, пригодним поклонима. Од стране одељенских старешина, награђени су и похваљени ученици који су својим радом, успехом и достигнућима обележили период свог школовања.