Милица је уједно проглашена и за спортисту генерације.

Дана 21.6.2022. године, у школи је приређена свечаност приликом доделе диплома и поклона матурантима.

Милица Ђокић, ученица одељења ГД4 са образовног профила Геодетски техничар- геометар, проглашена је за ученика генерације Грађевинске техничке школе „Неимар“ из Ниша за школску 2021/22. годину. Милица је проглашена и за спортисту генерације.

„Испраћамо још једну генерацију ученика, за жељом да памте лепе ствари, а оне мање лепе, да што пре забораве. Неко ће на студије, понеће добру основу за наставак школовања, други ће покренути свој посао, многи ће се запослити… Честитам вам матуру – потврду зрелости и желим вам успешну каријеру и пре свега, пуно здравља. Свим матурантима желим да превазиђу све препреке на које ће у животу наилазити, да буду добри људи, и пре свега стручњаци у своме послу“, поручио је приликом доделе диплома директор Сретен Васић.

Милица Ђокић, одељење Гд4, постигла је запажене резултате у току школовања, награђена је одлуком Наставничког већа за одличан успех и примерно владање, а и на матури је постигла максималан резултат. Као ђак и спортиста генерације награђена је и Вуковом дипломом, а похвалницом за запажене резултате које је постигла на Републичком такмичењу у Новом Пазару ( друго место из предмета Геодетска мерења и рачунања). Уручени су јој пригодни поклони, које је припремила школа.

Јулијана Ранђеловић је добила Вукову диплому за одличан успех и примерно владање током све 4 године.

Емил Мишић је поред награде, добио диплому за резултате из Математике, на бројним такмичењима на државном нивоу, а похваљен је и за успех на Републичком такмичењу, када је надмоћно освојио прво место у конкуренцији свих школа и такмичара из читаве Србије.

Андријана Стојовић је похваљена за допринос у спорту. Сви претходно наведени ученици су из одељења Ат4. Коначно, Вељко Милијић је похваљен за учешће у драмској секцији.

Ученици су награђени од стране школе, пригодним поклонима. Од стране одељенских старешина, награђени су и похваљени ученици који су својим радом, успехом и достигнућима обележили период свог школовања.