Велика туга у Грађевинској техничкој школи Неимар, преминуо колега Зоран Никодијевић

Ноћас је у Клиничком центру у Нишу, преминуо наш драги колега, наставник Зоран Никодијевић.

Отишао је добар, вредан и поштен човек. Изгубио је непоштену битку са болешћу, вирусом који не бира да ли је неко добар, вредан и поштен, али смо ми у школи врло добро знали ко је био Зоки. Добар наставник, педагог, колега, вредан и марљив радник.

Своју дугогодишњу праксу и занат веома често је користио да помогне ученицима и колегама. Није се либио да много тога што је знао, а знао је доста, учини за школу.

Памтићемо га по свему ономе, што један овакав човек, заиста и заслужује да се памти.

Зоран Никодијевић је рођен 29.5.1960.године, у селу Бреница, крај Ниша. Високо образовање стекао је на ГАФ – у у Нишу половином 87.године, а диплому наставника практичне наставе крајем 93.године.

У Грађевинску техничку школу „Неимар“, долази  14.9.1992. и без престанка ради пуних 28 година. Смрт га је затекла на месту наставника стручних предмета грађевинске струке, одељенског старешине одељења Ат41 и директора Ученичке задруге Грађевинске школе. То је наш последњи заједнички пројекат и подухват, нешто у чему смо били заједно, нажалост није дочекао да види продукте наше заједничке идеје.

Зоран Никодијевић је био ожењен и отац једног сина.

Kомеморативна седница поводом смрти нашег драгог и уваженог колеге одржаће се у уторак 1. децембра 2020. у 12,00 часова (преко МЕЕТ платформе), док је сахрана у среду, 2. децембра у 12,00 часова на Врежинском гробљу.

НЕКА МУ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА МУ.

ГТШ Неимар