Дана 19.6.2024. године, у школи је приређена свечаност приликом доделе диплома и поклона матурантима.

Јована Лазић, ученица одељења Ат41, са образовног профила Архитектонски техничар, проглашена је за ученика генерације Грађевинске техничке школе „Неимар“.

„Испраћамо још једну генерацију ученика, за жељом да памте лепе ствари, а оне мање лепе, да што пре забораве. Заједно смо прескочили још један степеник у вашем животу, извели вас на прави пут, можда ипак још мало кривудав. Свим матурантима желим да превазиђу све препреке на које ће у животу наилазити, да буду добри људи, и пре свега стручњаци у своме послу. Нека вам је са срећом завршетак школовања“, поручио је приликом доделе диплома директор Сретен Васић.

Јована Лазић, одељење Ат41, постигла је запажене резултате у току школовања, награђена је одлуком Наставничког већа за одличан успех и примерно владање, а и на матури је постигла максималан резултат. Уручени су јој пригодни поклони, које је припремила школа.

За спортисту генерације проглашен је Стошић Данило, ученик одељења Гд4, образовни профил Геодетски техничар – геометар. Током школовања успешно је репрезентовао школу на спортским такмичењима, ове године освојио је друго место на градском такмичењу у стоном тенису.

Јована Лазић, Наталија Ибрић и Вук Митровић ( сви из одељења Ат41)  су добили Вукову диплому за одличан успех и примерно владање током све 4 године.

Михајло Ђорђевић ( Ро3)  је похваљен за освајање трећег места на Републичком такмичењу грађевинских и геодетских школа Србије, из предмета Руковалац грађевинском механизацијом.