Овим пласманом се ученик наше школе квалификовао на Републичко такмичење које ће бити одржано у Београду 21.3.2020. године.

Ученик одељења Ат21 Емил Мишић освојио  је прво место и прву награду на Окружном такмичењу из математике, које је одржано 01.03.2020. године у Гимназији „Светозар Марковић“ у Нишу.

Емил је освојио 88 поена од могућих 100, и иза себе оставио, у никад јачој конкуренцији, ученике стручних школа и гимназија из читавог Нишавског округа.

„Сами задаци су били врло сложени и тешки, али ми је помогло што сам се озбиљно припремао за такмичење. Потрудићу се да што боље урадим тест на Републичком такмичењу и да на прави начин представим нашу школу“ – изјавио је са сајт школе Емил.

Овим пласманом се ученик наше школе квалификовао на Републичко такмичење које ће бити одржано у Београду 21.3.2020.године. Поносни смо што ће један наш ученик по први пут у новијој историји школе представљати ГТШ Неимар на овако еминентном такмичењу.

Искрене честитке Емилу, као и његовој наставници математике Марини Пипи, а овакав резултат је само још један у низу показатеља да се у Грађевинској техничкој школи „Неимар“  стручно и вредно ради,  што нам даје подстрек и мотив да наставимо да улажемо у њихово образовање, јер је то улагање у будућност и предуслов за развој локалне заједнице.