Дана 20.6.2023. године, у школи је приређена свечаност приликом доделе диплома и поклона матурантима.

Биљана Стевановић, ученица одељења Ат4 са образовног профила Архитектонски техничар, проглашена је за ученика генерације Грађевинске техничке школе „Неимар“.

„Испраћамо још једну генерацију ученика, за жељом да памте лепе ствари, а оне мање лепе, да што пре забораве. Желим вам успешну каријеру и пре свега, пуно здравља. Свим матурантима желим да превазиђу све препреке на које ће у животу наилазити, да буду добри људи, и пре свега стручњаци у своме послу. Ми смо ту за вас, и даље“, поручио је приликом доделе диплома директор Сретен Васић.

Биљана Стевановић, одељење Ат4, постигла је запажене резултате у току школовања, награђена је одлуком Наставничког већа за одличан успех и примерно владање, а и на матури је постигла максималан резултат. Уручени су јој пригодни поклони, које је припремила школа.

За спортисту генерације проглашен је Лука Милићевић, ученик одељења Гд4, образовни профил Геодетски техничар – геометар. Током школовања успешно је репрезентовао школу на спортским такмичењима, ове године освојио је друго место на градском такмичењу у стоном тенису.

Биљана Стевановић, Сандра Миловановић, Милица Кутић, Спасоје Ђорђевић и Андрија Тодоровић ( сви из одељења Ат4)  су добили Вукову диплому за одличан успех и примерно владање током све 4 године.

Андрија Тодоровић  је поред Вукове дипломе, добио диплому за остварене резултате из Енглеског језика. Он је на окружном такмичењу освојио друго место а остварио је солидан резултат и на државном такмичењу у Београду.

Лука Ракић ( Гд4)  је похваљен за освајање трећег места на Републичком такмичењу грађевинских и геодетских школа Србије, из предмета Геодетска мерења и рачунања.  На истом такмичењу Јован Бранковић, ученик трогодишњег профила Руковалац грађевинском механизацијом, освојио је треће место из Практичне наставе, па је и он похваљен.

„Овај свечани тренутак је моменат да се подсетимо резулата наших ученика, да им се захвалимо, да их наградимо, да их испратимо у нове победе, нова такмичења. Ово је подстрек и за нове генерације ученика, да раде на себи, да се марљив рад и труд цени и поштује, а ми, као школа, смо ту да им помажемо“.