Најбољи текстови и прилози биће објављени у емисији „Школски спорт“ која се емитује на РТС 1 каналу.

Чланови новинарске секције наше школе, уз надзор наставника Милоша Ђорића и Јована Јовановића, почињу са реализацијом пројекта „Ђак репортер“ који спроводи Савез за школски спорт Србије у сарадњи са Министарством омладине и спорта и Министарством просвете, науке и технолошког развоја.

Идеја пројекта је да ученици који су укључени у рад ове секције, извештавају о школским спортским такмичењима и догађајима, о навијању, спортским занимљивостима у школи, спортским успесима појединачно или успесима школе.  Сви извештаји шаљу се у виду текста, фотографије или ТВ прилога Савезу за школски спорт, који то објављује на свом сајту.

Најбољи текстови и прилози биће објављени у емисији „Школски спорт“ која се емитује на РТС 1 каналу. Најбољи текстови и прилози могу донети новинару, секцији и школи награде.

Наши ученици већ имају доста идеја али и материјала за писање, снимање и сликање, као што је недавно завршено такмичење у стрељаштву са којег се наша школа, појединачно и екипно, вратила „окићена“ медаљама.

Пријава у новинарску секцију и поменути пројекат је отворена стално… Буди и ти део екипе.